Προγραμματισμός Νοεμβρίου- Template & Έμπνευση

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μιας και ετοιμάζουμε κι εμείς τα calendars των πελατών μας, ας μοιραστούμε μερικές ιδέες για τον Νοέμβριο: ένα μήνα που είναι πλούσιος θεματικά, με ή χωρίς lockdown. Αυτό είναι κι ένα ωραίο, hands on case study, από αυτά που συνήθως συζητάμε στα μαθήματα και τα σεμινάριά μας.

Δύο κύρια θέματα του Νοεμβρίου είναι το Movember και η Γιορτή των Ευχαριστιών- ανεξάρτητα αν τη γιορτάζουμε στην Ελλάδα ή όχι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το έναυσμα, η έμπνευση, η οποία με κάποιον τρόπο θα αιτιολογείται από την καθημερινότητα. Με αυτό το σκεπτικό, μπορούμε το Νοέμβριο να ασχοληθούμε με την ευγνωμοσύνη και τους λόγους που έχουμε να πούμε ευχαριστώ, στον εαυτό μας ή σε άλλους.

Charity Digital - Topics - A Look Back at Movember

Το Movember που συμβολίζεται με το γνωστό μουστάκι αφορά τον μήνα ευαισθητοποίησης για θέματα που αφορούν την υγεία των αντρών. Είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία και γι αυτό, πολλά brands, διαφοροποιούν ελαφρώς το logo τους, οργανώνουν διαγωνισμούς και activations, φτιάχνουν profile picture frames κλπ. Για ένα brand που έχει αντρικό ακροατήριο, το Movember δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να θίξουμε θέματα υγείας, ψυχολογίας κλπ.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας πριν τα Χριστούγεννα και καλό είναι μετά τις 20 του μηνός να βάλουμε το περιεχόμενό μας (και το ακροατήριό μας) στην ανάλογη διάθεση. Από ένα απλό countdown μέχρι προτάσεις δραστηριοτήτων, δώρων κλπ, όλα αυτά είναι δημοσιεύσεις που μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Αυτό που έχει σημασία, και είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του content marketing, είναι οι θεματικές που θα επιλέξουμε και ο τρόπος που θα τις παρουσιάσουμε να ταιριάζει στα ενδιαφέροντα του ακροατηρίου μας. Από κει και πέρα, όλα τα θέματα είναι σχετικά!

Αν θέλεις, κατέβασε το content calendar του Νοεμβρίου από εδώ.